svenssonsofias.blogg.se

träning osv

Kategori: Dagbok

Hejsan finisar!
Det var ett tag sen sist, som vanligt. Jag har haft sjukt mycket att göra men sen har jag inte heller haft blogginspiration. Jag vill blogga, men jag orkar inte alltid och när ajg väl inte bloggat på nån dag så tappar jag motivationen helt. Jag tänkte ta och slänga in nåt inlägg lite då och då istället, så jag inte har någon press på mig. Det kommer kanske funka bättre och hjälpa mig få mer motivation och inspiration till bloggningen om jag inte känner att jag måste blogga för då blir inläggen tråkiga.
Aa, nog om det.
 
Det senaste har jag även funderat mycket på träningen. Jag hade så mycket motivation när jag inte kunde gymma, när jag var 14 år och inte var tillräckligt gammal för det men nu när jag kan gymma har jag inte haft någon motivation till det. Jag vill börja träna men det är alltid något som sätter stopp. Just nu är det pengarna som sätter stopp, jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera. Jag får som dom flesta i min ålder, 1050kr, med det ska jag köpa jacka, skor, jeans och allmänna kläder. Ska även köpa helgmys, smink, hygienartiklar och en hel del annat. Så min fråga är, VAD ska jag prioritera? När barnbidraget knappt räcker till det jag skrivit innan, hur ska jag då kunna lägga 300kr på gymkostnader? Det är inte rimligt egentligen, men på något sätt måste jag lösa det.
När jag väl löst pengabiten så måste jag på något sätt skaffa motivation till att träna. Det är inte heller det lättaste.
Jag tänkte googla lite om det vad folk har för olika motivationer, jag älskar att läsa träningsbloggar och sånt, det är då jag själv får motivation att träna!
Puss / S